Jeho keramická konštrukcia a jedinečný tvar, spolu s využívaním dreveného uhlia znamená, že mäso pripravované v ňom si ponechá šťavnatosť a jemnosť a pochytí pri tom jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.
Doladí chuť mäska podľa použitej štiepky. So svojou schopnosťou kontroly teploty a vďaka efektu dlhého postupného horenia dreveného uhlia, je možné používať KamadoJoe aj na údenie alebo tiež na prípravu pokrmov, ktoré si vyžadujú pomalé varenie, či pečenie pri nízkych teplotách.
Vďaka izolačným vlastnostiam Kamado Joe a schopnosti dreveného uhlia vytvoriť vysoké teploty, budete môcť dosiahnuť teplotu až do 400°C. To znamená, že na ňom pripravíte dokonale prepečený steak presne tak, ako to robia v najvychytenejších steakhousoch.
Mnoho ľudí verí, že pizza robená na Kamado Joe je najlepšia pizza akú kedy mali. To isté platí aj pre chlieb. Prakticky všetko, čo môžete upiecť v klasickej rúre, upečiete aj s pomocou
Kamado Joe. Keď to raz vyskúšate, už nebudete chcieť meniť.
Keramické grily Kamado Joe dokážu vytvoriť nezabudnuteľný kulinársky zážitok plný dokonalých chutí. Keramická glazúra funguje ako izolátor, udržiava v jedle prírodné tuky a vlhkosť, čím je jedlo neuveriteľne jemné a šťavnaté.
Často mylná predstava o keramických griloch je taká, že je ho potrebné dlho predhrievať. Pravdou však je, že keramické grily Kamado Joe sú pripravené na grilovanie či pečenie za 15 minút. Vytvoríte teplotu bez problémov aj 400°C mihnutím oka a môžete pripravovať vaše obľúbené jedlo.
Kamado Joe grily vám umožnia varenie, pečenie, grilovanie a údenie s jednoduchým nastavením prúdu vzduchu. Na keramickom grile Kamado Joe tak môžete pripraviť čokoľvek, kdekoľvek a to v každom počasí.
Naše grily sú stavané na roky používania a vystavovania na obdiv, pretože pri bežnej prevádzke nie je možné aby keramika praskla. Iné spoločnosti, ktoré sa zaoberajú výrobou keramických grilov nepoužívajú kvalitné materiály a ich životnosť je oveľa kratšia.
Keramický gril Kamado Joe bude pravdepodobne váš posledný gril, ktorý si kúpite. Z dlhodobého hľadiska je veľmi úsporný čo sa týka dreveného uhlia. Používame uhlie ktoré obsahuje veľké kusy čo zabezpečí dosiahnutie vysokej teploty a dlhšie horí.
Rozdeliteľné keramické dosky umožňujú využiť priame a nepriame pečenie. To v praxi znamená, že gril viete rozdeliť na dve teplotné zóny. Spravte si steak na priamom ohni a zeleninku na nepriamo. Rozdiel v teplote pečenia môže byť aj 300 °C. Ostatné grily nemajú takéto teplotné rozhranie.
Predstavuje novú éru keramických grilov. Kombinuje tradičný štýl grilov Kamado s najnovšími digitálnymi technológiami a revolučným štýlom pečenia. Grilovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Priemer roštu: 46 cm
Rozpútajte dobrodružstvo s naším najprenosnejším keramickým grilom na drevené uhlie, Joe Jr. Ideálny pomocník pre životný štýl na cestách.
Priemer roštu: 34 cm
Gril Kamado Joe Kettle Joe v sebe spája inováciu našich keramických grilov v dizajne kotlíkového grilu.
Priemer roštu: 52 cm
Vďaka 46 cm priemeru sa na grilovací rošt zmestí dostatok mäsa a preto je tak séria CLASSIC najpredávanejšia pre domáce prostredie a vhodná na každú príležitosť.
Priemer roštu: 46 cm
Vďaka 46 cm priemeru sa na grilovací rošt zmestí dostatok mäsa a preto je tak séria CLASSIC najpredávanejšia pre domáce prostredie a vhodná na každú príležitosť.
Priemer roštu: 46 cm
Vďaka 46 cm priemeru sa na grilovací rošt zmestí dostatok mäsa a preto je tak séria CLASSIC najpredávanejšia pre domáce prostredie a vhodná na každú príležitosť.
Priemer roštu: 46 cm
S keramickými nožičkami je vhodný na umiestnenie do dreveného stola alebo kdekoľvek vo vašom altánku alebo na terase.
Priemer roštu: 46 cm
Grily série Big Joe s maximálnou veľkosťou poskytujú 61 cm priemer roštu na varenie, ktorý je ideálny pre zábavu davu. Vďaka inováciám v každom grile zažijete grilovanie na drevenom uhlí ako nikdy predtým.
Priemer roštu: 61 cm
Grily série Big Joe s maximálnou veľkosťou poskytujú 61 cm priemer roštu na varenie, ktorý je ideálny pre zábavu davu. Vďaka inováciám v každom grile zažijete grilovanie na drevenom uhlí ako nikdy predtým.
Priemer roštu: 61 cm
Vzhľadom k tomu, že 100% prírodné drevené uhlie na gril je vyrobené z tvrdého dreva, horí silnejšie. To vám umožní dosiahnuť intenzívnejšiu teplotu horenia, a tým menšiu spotrebu uhlia.
Čím je uhlie väčšie a čím má väčšiu hustotu, tým dlhšie a lepšie bude horieť. Kým typické, menšie kusy uhlia, horia 8-10 hodín, Kamado Joe Big Block uhlie dokáže horieť až 16-18 hodín (čo je extra vhodné na pomalé varenie). Môžete ho tiež znovu použiť (a to až 3 krát).
Na výrobu je použitá zmes z týchto stromov:
• Guayacan
• Guayabi
• Mistol
• White Quebracho
Je toho omnoho viac, čo sa môžete dozvedieť. Všetky ďalšie informácie, ktoré potrebujete, aby ste si mohli vybrať ten správny gril práve pre vás, nájdete na stránke www.kamadojoe.sk
Naším cieľom je splniť vaše predstavy a túžby. Uveďte prosím aj Vaše telefónne číslo pre prípad potreby doplňujúcich otázok, na vytvotrenie tej najlepšej ponuky. Vaše číslo nebude zdieľané s tretími stranami ani použité na žiadne iné účely.